Der skulle så uendelig lidt til - for at vende bøtten

I januar måned rådgav jeg en kunde igennem en brevkasse - og hvad der kom ud af det, er utroligt. Det viser at selv meget små ændringer iblandt kan have en meget stor effekt.

 

Det vil jeg gerne formidle og derfor spurgte jeg kunden om jeg måtte lægge det ud på min hjemmeside til gavn for mange. Jeg fik "ja" og samtidig fik jeg nogle fotos tilsendt, som kan illustrere hvor let det kan være at sætte noget igang.

 

Kære Zandra.

Jeg er ikke sikker på, at du overhovedet kan huske mig/os. Vi skrev til dig i din brevkasse på Alterne.dk i januar, fordi køkkenet i den lejlighed, vi var flyttet ind i, ikke fungerede for os.

 

Jeg må sige, at hvad der skete efter, at vi havde foretaget de ændringer, du foreslog, var helt utrolige. Fra at være et ”dødt” rum, hvor vi ikke havde lyst til at opholde os eller lave mad, er køkkenet nu blevet et sted, hvor man hænger ud med den, der er ved at lave mad. Vi elsker at tilbringe TIMER i køkkenet. Selv helt fremmede mennesker finder, at køkkenet indbyder til betroelser, så hvad vores potter og pander ikke har hørt i de sidste 4 måneder er ikke småting.

 

Det, at vi har lyst til at lave mad og tilbringe tid i køkkenet, har bl.a. også betydet, at vores sundhedsmæssige tilstand er blevet stærkt forbedret. Vi er næsten aldrig syge mere, og tilsammen har vi tabt os 15 kg.

 

Men først måtte vi igennem nogle lidt trælse oplevelser.

 

I al sin korthed, så gav tilsætningen af alt det røde en enorm ”fordampning” i overført betydning. Omgående. Dagen efter, at vi havde lavet forandringerne i køkkenet, strømmede gamle og ubehagelige følelser af utilstrækkelighed og vrede op til overfladen og krævede opmærksomhed. Ikke kun indenfor vores fire vægge, men min kæreste måtte se sig konfronteret med en gammel eks., der var helt vildt jaloux på os. Over meget kort tid mistede vi, pga. eks.’en også et par indtægtskilder, men det har så siden vist sig, at vi nok kun ville have fået besværligheder med dem alligevel. Nye, bedre kilder, er kommet til i løbet af foråret.

 

Det tog vel en tre uger, før der ikke mere dukkede nye ubehageligheder op, og siden da er vores forhold bare blevet bedre og bedre. Det er ikke kun fysisk næring, vi får fra vores dejlige køkken. Det er som om det også indbyder til at give hinanden følelsesmæssig næring. Det har bredt sig til vores ydre verden, så vi alle har haft det mest fantastiske forår i mange år. Spændende og fornyende på alle måder. Tænk, at der skulle så lidt til!

 

Vi er meget imponerede over, at du kunne omskabe vores køkken på den måde, kun ved hjælp af et brev til forklaring. Du må være en helt fantastisk dygtig person med stor indlevelsesevne, siden du forstår det. Vi anbefaler i hvert fald glad og gerne både dig, Zandra, og feng shui til venner og bekendte, og hvem der ellers spørger.

 

De bedste hilsner

Familien Mortensen


Foto: B.Mortensen

Der skulle så uendelig lidt til - for at vende bøtten


Foto: B.Mortensen

I januar måned rådgav jeg en kunde igennem en brevkasse - og hvad der kom ud af det, er utroligt. Det viser at selv meget små ændringer iblandt kan have en meget stor effekt.

 

Det vil jeg gerne formidle og derfor spurgte jeg kunden om jeg måtte lægge det ud på min hjemmeside til gavn for mange. Jeg fik "ja" og samtidig fik jeg nogle fotos tilsendt, som kan illustrere hvor let det kan være at sætte noget igang.

 

Kære Zandra.

Jeg er ikke sikker på, at du overhovedet kan huske mig/os. Vi skrev til dig i din brevkasse på Alterne.dk i januar, fordi køkkenet i den lejlighed, vi var flyttet ind i, ikke fungerede for os.

 

Jeg må sige, at hvad der skete efter, at vi havde foretaget de ændringer, du foreslog, var helt utrolige. Fra at være et ”dødt” rum, hvor vi ikke havde lyst til at opholde os eller lave mad, er køkkenet nu blevet et sted, hvor man hænger ud med den, der er ved at lave mad. Vi elsker at tilbringe TIMER i køkkenet. Selv helt fremmede mennesker finder, at køkkenet indbyder til betroelser, så hvad vores potter og pander ikke har hørt i de sidste 4 måneder er ikke småting.

 

Det, at vi har lyst til at lave mad og tilbringe tid i køkkenet, har bl.a. også betydet, at vores sundhedsmæssige tilstand er blevet stærkt forbedret. Vi er næsten aldrig syge mere, og tilsammen har vi tabt os 15 kg.

 

Men først måtte vi igennem nogle lidt trælse oplevelser.

 

I al sin korthed, så gav tilsætningen af alt det røde en enorm ”fordampning” i overført betydning. Omgående. Dagen efter, at vi havde lavet forandringerne i køkkenet, strømmede gamle og ubehagelige følelser af utilstrækkelighed og vrede op til overfladen og krævede opmærksomhed. Ikke kun indenfor vores fire vægge, men min kæreste måtte se sig konfronteret med en gammel eks., der var helt vildt jaloux på os. Over meget kort tid mistede vi, pga. eks.’en også et par indtægtskilder, men det har så siden vist sig, at vi nok kun ville have fået besværligheder med dem alligevel. Nye, bedre kilder, er kommet til i løbet af foråret.

 

Det tog vel en tre uger, før der ikke mere dukkede nye ubehageligheder op, og siden da er vores forhold bare blevet bedre og bedre. Det er ikke kun fysisk næring, vi får fra vores dejlige køkken. Det er som om det også indbyder til at give hinanden følelsesmæssig næring. Det har bredt sig til vores ydre verden, så vi alle har haft det mest fantastiske forår i mange år. Spændende og fornyende på alle måder. Tænk, at der skulle så lidt til!

 

Vi er meget imponerede over, at du kunne omskabe vores køkken på den måde, kun ved hjælp af et brev til forklaring. Du må være en helt fantastisk dygtig person med stor indlevelsesevne, siden du forstår det. Vi anbefaler i hvert fald glad og gerne både dig, Zandra, og feng shui til venner og bekendte, og hvem der ellers spørger.

 

De bedste hilsner

Familien Mortensen